Fruktsallad med jordgubbar?????

Jag glömde att dekorera en tårta med de här gubbarna så det blev en god fruktsallad dagen efter festen. Päron, druvor och physalis och grädde med mandelmassa. Ni ska veta att jag hade halvångest för de där stora röda innan de åkte i kundvagnen inte bara för att de var apdyra utan mest för att man INTE KÖPER JORDGUBBAR FRÅN SPANIEN I MARS men men…… jag har iaf ätit massor av svärisarnas morötter från Näset hela vintern!

Nu ska jag packa lite småsaker för i helgen blir det Tänndalen och jag hoppas att det blir soligt väder och härliga backar.

Sköt om er och hoppas vårsolen skiner på er också!

4 Kommentarer

  1. Så läskande gott det ser ut. Jag åt också jordgubbar i helgen, blev bjuden ;=) Dom smakade faktiskt riktigt gott. Nästan som sommar. Fjällen, det låter verkligen härligt!

  2. Ser helt underbart sommarlyxigt ut!

  3. Hihi. 🙂

    Fint att titta in här, det var länge sedan. Hoppas allt är fint emd dig. Kram

  4. Ååååh, mums vad fräscht! Är tokig i jordgubbar nu =)

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*