Sallad med melon och sparris

Sallad är väl bästa sommarmaten? Den här salladen gjorde jag när mamma fyllde år och jag blandade:

 
sparris som kokats några minuter bara
honungsmelon
vattenmelon
galiamelon
körsbärstomater
blandade salladsblad, ruccola och spenat mm
rödlök
 
Fetaosten hade jag vid sidan om och den  fick gojsa sig med citronolja, timjan, salt och peppar
 
 
Just nu känns det som man bor i värsta “oävla”,  internet har inte funkat riktigt på flera dagar och man får vara snabb som bara den när det väl funkar en kortis. Ja ja jag vet ett riktigt i-landsproblem och jag tar tillbaka gnället! 
 
 

En kommentar

  1. Det är så många som gör sallader som ser så goda ut! Men så kollar jag och de innehåller ofta frukt. Jag har antagligen blivit skrämd av frukt i mat från när jag var liten så jag har aldrig vågat blanda frukt och mat. Men nu kanske man borde våga testa 🙂

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*