Sej med ägg , smör och pepparrot

 
Enklast är ju ofta det godaste, kokt fisk, hackat ägg, skirat smör eller brynt om man så vill och massor av riven pepparrot är ju fantastiskt gott. Jag kokar upp vatten, smörklick, peppar, salt, och stoppa ner det man har t.ex lökbit, morot, dillstjälkar, fänkålsbit (brukar frysa det jag inte använder av toppen och plocka fram). Låt buljongen koka 5-10 minuter och sjud sedan fisken några minuter bara och spara för guds skull fiskbuljongen!
Det här var kanske inte min läckraste matbild men jag lovar att det är godare än det ser ut, servera ägg, smör och pepparrot vid sidan om så tar man det man vill ha.
 
Det blir ingen matlagning i mitt kök idag för vi ska till Alby på hemvändardag och där blir det både middag och dans, hoppas det blir trevligt.
Ha en skön lördag mina vänner och njut av helgen!
 
 

2 Kommentarer

  1. Ja det är verkligen gott med kokt fisk. Enkelt och gott.

    Du som har så många underbara matbilder borde ställa upp på fototriss denna gången.

    Hoppas att du får en skön vecka. Snart får vi dra till svampskogen och hoppas att det blir korgen full.

Lämna ett svar till Mindag Ångra

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*