Falafel med hummus och vitlöksås

Alla barnen kom hem i fredags och Anna och jag var hemma först och grejade till maten. Planen var att göra flera meze rätter men det blev inte så många. Anna gjorde iallafall falafel, hummus och vitlöksås och  till det färdigköpt ajvar och färdiga pitabröd som verkligen var ” torrtråkbläsmaklösa” men dom här är goda om man nu har tid. I Ånge finns tyvärr inga färdiga libabröd/orientaliska platta bröd att köpa för dom hade varit super till det här! Ja som ni ser så ville inte sesamfröna stanna kvar på lilla kikärtsbullen, vi gjorde kanske smeten för hård men gott blev det. Tro nu inte att vi blivit vegetarianer….vi grillade kött också.
 
 
 
Den här salladen blev sååå god men den kommer det recept på senare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En kommentar

  1. Ser ju underbart gott ut! Gillar smak och konsistens på falafel 🙂

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*