Löjrom till förrätt

 
 
 
Gårdagens förrätt kräver liksom inget recept, bara att finhacka en mild rödlök eller schalottenlök och skeda upp creme fraiche och rom. Kalixrom är inget vi brukar gluffsa i oss i vårt kök och just därför var det extra roligt att bjuda på igår före fonduen. Såklart funkar det med stenbitsrom också fast smakerna är helt olika. Vi åt ett hårt tunnbröd till men annars passar det med en råraka eller rostat bröd.
 
 
Har ni kommit ihåg era pappor idag tro? Jag har varit till minneslunden och tänt ett ljus till min pappa……..trots att han har varit borta i 4,5 år så  fattas han varje dag…….
 
 
 

2 Kommentarer

  1. Löjrom alltså, så himla gott! Vi har lite i frysen som vi lyxar till det med när det behövs. <3

  2. Åh vad gott det ser ut! Vilken lyxig start på en middag! 🙂

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*