Gravad lax med senapscreme, ost och pinjenötter

 
 
 
Här kommer den andra halvan av laxen som inte hamnade i laxbiffarna utan har blivit gravad tillsammans med socker, salt och rosépeppar. Någon tipsade om rosé istället för vitpeppar och det blev riktigt gott.
Receptet på senapssåsen hittade jag på Arla, finns mycket gott där. Vi åt på hårdmacka, det blev väldans smakrikt med såsen och en lagrad Änglamark ( helt suverän ost !) så det blev nästan för mycket smaker så själva laxen försvann.
Ibland känner jag mig som en bakåtsträvare för det är inte fel med en en vanlig enkel gravlaxsås!
Nu ska jag gå och gnaga på osten……..
 
 
 

En kommentar

  1. Mmm, det ser supergott ut! Fräscht och lite smyg-vårigt 🙂

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*