Halloumisallad med nektariner till grillat

 
Fruktig och fräsch sallad till grillat,  ta någon salt ost mot det krispiga och söta så blir det jättegott!
Här la jag bara en påse blandade skott i botten, tomater, nektariner och smörstekt halloumi (det var trångt på grillen) på toppen.
För några helger sedan när jag lagade till en fest tog jag spenat, chevré, nektariner och jordgubbar. Ringla över lite citronolja, honung och krydda med lite salt och peppar.
Nötter, såklart blir det gott med nötter, hur kunde jag glömma det?? Rostade valnötter, pinjenötter, mandlar, solroskärnor eller pumpakärnor då blir det ännu en smak och konsistens. Det är inte bara smaker i maten som ska stämma och bryta av varandra utan olika konsistenser höjer ju hela matkänslan…märks det att jag är hungrig? Skulle just nu kunna äta ett hus trots att jag nyss ätit för mycket fläskpannkaka….ska titta på finalen i Biggest Looser sen och hoppas att det kan trigga igång latmasken! 
 

6 Kommentarer

 1. mmmmm låter gott. Kul och spännande med nåt helt nytt till grillat (iaf för mej) Ska testa detta i sommar. Hoppas att du är lite piggare nu från din förkylning. Länge sen jag tittade in här nu och det finns ju jättemycket nytt sen sist. Det blir ju så ibland att man bloggtorkar :=)

  Kramar till dej!

 2. Så fräscht och gott! Halloumi gillar jag massor.

 3. Borde kanske inte saga det men jag har aldrig atit en halloumi sallad, ar det kanske dags och fa det gjort kanske?! 🙂
  Ser otroligt gott ut och perfekt till bbq!
  Kramar,
  Nena

 4. Jag som aldrig brukar köpa hem nektariner. Men nu ska jag göra det, för det här verkar jättegott!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*