![](https://usercontent.one/wp/chiliconkarin.se/wp-content/uploads/2013/10/phillabullar3_5267fc69ddf2b35d71a2a959.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/chiliconkarin.se/wp-content/uploads/2013/10/phillabullar2_5267fd95e087c328727fd70b.jpg)
PHILADELPHIABULLAR i långpannan
150g smält smör
5dl mjölk
1paket jäst
1 dl socker
1 ägg
11 dl mjöl
1/2 tsk salt
Fyllning:
150g smör
2 msk vaniljsocker
3 dl florsocker
100g philadelfiaost
1. Rör ihop fyllningen och ställ den kallt.
2. Smörj och mjöla en långpanna och sätt ugnen på 200-225 grader.
3. Smält smöret och tippa i mjölken och låt den bli varm (37 grader).
4. Rör ut jästen i lite av vätskan, blanda i resten av mjölken och det övriga till en slät och lös deg.
5. Tippa degen i pannan och bred ut den.
6. Tryck ned fyllningen i små gropar, 6×7 hål och låt “bullkakan” jäsa i 30 minuter.
![](https://usercontent.one/wp/chiliconkarin.se/wp-content/uploads/2013/10/phillabullar1_5267fa74ddf2b3048a21c0a3.jpg)
7. Pensla med ägg, strö på pärlsocker och grädda i 15 minuter.
8. Skär i 42 rutor när “bullkakan” kallnat.
Oj vad fluffig och härlig den såg ut. Detta vill jag verkligen prova. 🙂
Jamen gör det, dem är jättegoda!