Bubbel och småplock till nyår!

 
Nu är det snart nyår mina vänner, har ni planerat något festligt?
Vi ska ta det lugnt och fira med våra ungdomar och till tolvslaget ska vi ha rom, räkor och lax av något slag.
Mannen har önskat färdiga små crustader fyllda med getost, honung och pinjenötter som bara gratineras några minuter, lättfixat!
En god rosèchampagne ska vi dricka till.
 
Jag önskar alla Ett Gott Nytt År och hoppas att ni fortsätter att titta in till mig nästa år också för då blir jag så jätteglad. Kram till er från mig!
 
 
 
Löjrom, creme fraiche, rödlök på smörstekt brödbit.
 
 
Pestosnurror med röd pesto och ost
 
 
 
Laxrullar med pepparrot
 
Röra med rökt kött och pepparrot.
 

Varmrökt lax med creme fraiche och rödlök.
 
Rårakor med rom och smetana.
 
Pestosnurror på andra ledden!
 
Mjukost med renkött på crostini.
 
Olivröra med soltorkade tomater.
 
Fikon med getost och skinka.
 
Mögelost på knäckebit med havtornsmarmelad.
 
 
SQUASH MED OST OCH BACON
squash/zucchini i cm tjocka skivor
ostbit på varje skiva, chevré, präst , västerbotten……
1 skiva bacon/luftorkad skinka att vira runt
smör till stekning

1. Stek squashen snabbt i het panna så den får färg.

2. Lägg en ostbit på varje och snurra runt med skarven nedåt.

3. Grilla i ugnen på högsta heat tills baconet fått färg och osten smält!

 
 
 

6 Kommentarer

  1. Oh vad mycket gott:) det är alltså hos dig man ska vara och fira nyår;)

    Gott nytt är!

  2. Du har väl inte missat all rea som pågår just nu? Upp till 80%. Länk finns i bloggen, passa på innan det tar slut 🙂
    kram,

  3. gillar du musik, missa inte min blogg I intervjuband varje dag
    http://ghgumman.blogg.se/
    http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

  4. gillar du musik, missa inte min blogg I intervjuband varje dag
    http://ghgumman.blogg.se/
    http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

  5. Oj vad mycket gott du tipsar om! Blev så jäkla sugen på alltihop! Var ett tag sen jag var här nu, såg även en pasta som jag måste prova! Hoppas du får ett fint år! Vi ses bland matbloggarna 🙂

Lämna ett svar till Anonym Ångra

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*