Gott bubbel och ett grilltillbehör!

 
 
 
 
Jag är lite kinkig vad gäller bubbel och gillar sällan fin, dyr och torr champagne men den här gillade jag och den är inte ens dyr!
Riktigt smarrig till söta jordgubbar och den passade fint till räkorna också.
 
Visst har vi väl en fantastisk sommar? Jag har varit på semester på Gotland om ni tycker det varit dött här några veckor men nu ska det bli lite ordning. Delar med mig av lite bilder och god mat efter helgen för nu har vi fullt upp med fix och stök inför en släktträff som vi ska ha.
 
 
 
 
Har ni smakat de här små söta paprikorna? Krispiga och söta och supergoda att grilla.
Jag fyllde dem med hjälp av en sprits med en ört och vitlöksost, skär av fästet bara, tjoff in med osten

och sedan en sväng på grillen, snabbt och hett, me like!
 

5 Kommentarer

 1. Så gott det ser ut! 🙂

 2. finna bilder

 3. mysigt, kolla gärna min nya blogg. Det uppskattas verkligen! 🙂

 4. Mumsigt!
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

 5. Pia Dahl Hellkvist

  Hej!
  Jag håller med om att Freixinet (svart flaska) är såååå god! Den är lika god som de Champagne-sorter som jag provat, men detta är inte Champagne utan spansk Cava…:-)… med, som du skrev, ett fördelaktigt pris. En varm sommardag och Freixinet….faaaarligt! 😀

  Precis som Henckell Trocken (dock med lite mer sötma) är tysk Sec. Denna Sec har också ett bra pris.

  Trevlig blogg!
  Med vänlig hälsning Pia i Skånska Kågeröd

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*