Nuuuu är det dags!

 
 
Ja nu är det färdigknåpat, klurat, smakat, lagat och fotat i tävlingen som Cono Sur Vineyards and Winery ordnat och hjälp vad många goda rätter det lagats. Jag gjorde en kycklingrätt som jag blev riktigt nöjd med och som passade perfekt till vinet. Vi är några svenska matbloggare som bjudits in till tävlingen och det har också tävlats i Storbritanien, Finland och Irland. Vinnaren från varje land får sedan mötas och tävla i Paris och vinnaren där  får en resa till Chile där vinerna produceras, tänk vilket pris! Nu hoppas jag att ni hjälper till att rösta, de tre rätterna med mest röster går till en svensk final.
 
Senast den 22/9 måste rösten vara lagd och du får bara rösta en gång.
 
 
I helgen ska gänget som är med och tävlar träffas i Stockholm på Restaurangakademin och laga mat tillsammans med en kock och det ska bli så himla roligt.
Här är listan på alla som är med och tävlar!
 

4 Kommentarer

  1. Klart att jag röstar på dej! Snälla du-Skicka ett vykort från Chile och lova att du inte missar flyget ;=) Hoppas (och tror) att du får en härlig och inspirerande helg i Stockholm. Kramar/Kerstin

    • Ha ha tack snälla du men det är ingen risk att jag vinner, det kryllar av proffs och personer med tusentals läsare! Helgen var helt super, vi måste ses nåt och surra lite!Kram kram

  2. Det här verkar spännande! Ska definitivt in och kolla på alla bidragen!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*