![](https://usercontent.one/wp/chiliconkarin.se/wp-content/uploads/2015/10/pestosnurror_5634d3032a6b22474f807c5c.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/chiliconkarin.se/wp-content/uploads/2015/10/pestosnurror1_5634d3d52a6b224702cdeabb.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/chiliconkarin.se/wp-content/uploads/2015/10/pestosnurror2_5634d4a19606ee163681657b.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/chiliconkarin.se/wp-content/uploads/2015/10/pestosnurror3_5634d54d2a6b22470dfdca2c.jpg)
Enkelt och gott litet plock före maten eller på tapasbrickan!
Pestosnurror
1 rulle färdig smördeg
3-4 msk pesto rosso (soltorkade tomater)
2-3 dl riven ost gärna lagrad präst
1 rulle färdig smördeg
3-4 msk pesto rosso (soltorkade tomater)
2-3 dl riven ost gärna lagrad präst
flingsalt
1. Rulla ut smördegen, bred på pesto och lite av den rivna osten.
2. Rulla ihop från långsidan, skär i 1/2-1 cm tjocka bitar, l’gg på plåt och tryck till de lite.
3. Strö på lite flingsalt och lägg riven ost på varje.
4. Grädda i 200 graders ugn tills osten smält och snurrorna fått lite färg.