Kesoröror som passar till både sallad och macka!

kesoröra2kesoröra kesoröra1 kesoröran

Här har det provsmakats i mitt kök och det är ett nytt polarbröd som heter “Rosta och Dela” och en mager variant av “Keso Supermini”. Jag gjorde först en vårig enkel sallad med tonfisk och till den en krispig kesoröra. Brödet var gott tyckte jag och det finns både ett ljusare med vete och ett grövre med råg. Till det rostade brödet kokade jag ägg och gjorde en kesoröra med kaviar och dill, plättlätt kan man väl säga. Jag hade en förutfattad mening om den magra keson, jo som ni vet så gillar jag fett 😉 men jag måste erkänna att den smakade precis lika gott som den vanliga keson!

Det behövs ju inget recept på salladen men köp bra tonfisk i olja, spara lite av oljan och blanda den med pressad citron, svartpeppar och lite salt och låt tonfisken gotta sig i dressingen medan du lägger upp grönsakerna!

Enkelt, snabbt, gott och nyttigt!

 

KESORÖRA TILL TONFISKSALLAD 4port

  • 400-500g Keso Supermini
  • 2 stjälkar hackad selleri
  • 2 msk hackad dill
  • salt och nymalen svartpeppar

 

KESORÖRA TILL ÄGGMACKAN 2 port

  • 200 g Keso Supermini
  • 3-4 msk kaviar
  • nymalen svartpeppar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*