Ni kanske redan testat den här pizzan men här har det tagit tid från tanke till handling! Ja vad säger man….enkelt, snabbt och grymt gott, behöver jag säga mer? Jo just det, nyttigare än vanlig vetebotten 😉
Efter flera dagars förkylning i huset med noll aptit så smakade det här riktigt bra, rösten har varit borta några dagar men nu är den tillbaka så nu är det slut på lugnet i huset, ha ha ha!
INGREDIENSER
- 2 stora runda kakor hårdbröd, jag hade Skedvi Bröd
- tomatsås, färdig eller egenkokt
- 1 ask champinjoner
- 1 rödlök
- 5 dl riven ost
- skinka eller salami, jag toppar med det när pizzan är klar men det är en smaksak!
- ruccola + basilika eller timjan att toppa med
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Riv ost, skiva svamp och lök.
- Lägg brödet på plåt med plåtpapper.
- Bred på ett tunt lager tomatsås, lök, champinjoner och ost, skjuts in i ugnen i ca 9-10 minuter.
- Ta ut pizzan och toppa med skinka eller salami, ruccola och basilika eller timjan.
- Dela pizzan i bitar och servera direkt!
Min Smakbox kom häromdagen och det är verkligen spännande när den kommer, jag känner mig som ett barn på julafton. Om ni också är sugna att prenumerera eller att bara ge bort en låda så gå in HÄR och använd kampanjkoden CHILICONKARIN så får ni 30% på första lådan!
Det finns också en nyttigare box som heter Smakbox Balans om ni hellre vill prova den!