Smarriga tortillamackor!

 
Anna fixade goda quesadillas till lunch häromdagen och eftersom hon mest äter grönt så blev det ingen”köttig” fyllning!
Det här är perfekt om man har tortillabröd över efter tacos( frys in de som blir över). Det är bara att strö på riven ost och lägga de dubbel i en torr stekpanna och steka någon minut på varje sida tills osten smält och sedan dela i lagoma trianglar.
I de här la Anna tomatsalsa, rödlök, stekta champinjoner och ost men det behövs inga mängder av fyllning!
Det mesta går att lägga på bröden t.ex stekt köttfärs, salami, skinka, chilisås, ajvar och  dessertostar av alla de slag, bara att ta det man har!
Nu ska jag dyka i säng och ladda för en spelmanshelg i Ramsjö, ha det gott mina vänner!
 
 

2 Kommentarer

  1. Philadelphia, riven mozzarella, basilika och soltorkade tomater är mitt tips, blir supergott! 🙂

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*