Makaronpudding är inte dumt alls!

Vem kan glömma en hel stor syltkittel med god buljong ute i snödrivan i flera månader? Jo det kan jag vet ni och just nu jobbar jag på att sluta älta vilka fantastiska ben det var och hur gooood buljongen var då för längesen….fond du chef är helt ok också!

MAKARONPUDDING  6 port
400g okokt pasta
500-600g bacon, korv, köttrester
1 gul lök
6 dl mjölk
4-5 ägg
2 dl riven ost
salt och peppar
örtkrydda/persillade är gott att ha i

1. Koka pastan al dente.

2. Stek kött och lök.

3. Blanda ihop mackisar och kött, krydda rejält och lägg i en ugnsform.

4. Vispa ihop ägg, mjölk och kryddor och häll i formen.

5. Riv över ost och grädda i 200° ca 30 minuter.

7 Kommentarer

  1. Ser riktigt gott ut och din header är riktigt fin. 😀

  2. Förstår absolut att du har svårt att inte tjata om buljongen, det känns igen det där…

  3. Makaronipudding har jag inte ätit på så många år, inte sedan jag fick det i grundskolan, måste allt ta och göra det till middag här hemma

  4. Det som göms i snö kommer fram i tö mammsen 😉

  5. ååååh, makaronipudding. jag blir avis mami! <3

  6. Ja man blir ju så grämen när det blir så där..Gott med pudding va himla länge sedan det gjordes hemma. Trevlig helg!

  7. Hihi, har du stor trädgård som kan tappa bort en stor syltkittel? 😀

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*