Fikon men getost och skinka

Idag var jag tråkiga mamman som inte följde med Frida till Sundsvall på handlarsväng, behövde bara vara hemma och småstöka.
Jag blev frestad att köpa fikon häromdagen och nu gjorde jag ett litet förtugg till middagen eftersom middagen var ett experiment och sånt kan sluta precis hursomhelst!

Här hittade jag receptet. Jag la munsbitarna på spenat, ringlade honung över som jag blandade med några droppar balsamico och strödde över rostade solroskärnor. Mums tyckte vi!

Psst! Köp kallrökt skinka om du inte vill slå på med dyrskinka för det gjorde jag.

2 Kommentarer

  1. Mums, gott med lasagne! Och fikonen såg inte dumma ut de heller! Synd att du inte var me till stan idag men förstår om du ahde saker att pyssla med, det kommer ju fler gånger…
    Nu ska jag jobba några timmar sen hem på valvaka 🙂

  2. Anna: Jag hörde att ni haft det mysigt och farmor gillade nog att följa med!Det går fler tåg!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*