Saffransbiscotti

Hur lätt och snabbt gick inte det där då? Jag skulle bara diska undan i köket och visp jag menar vips nu ligger de där små gula godingarna på tork i ugnen.
Jag letade på Leilas sida efter tips från Emma och hittade precis allt utom saffranskorpor så jag testade ett recept på Tasteline!

De blev jättegoda men det skulle varit en nypa salt i receptet tycker jag. Två påsar saffran tog jag för jag vill ha mycket smak!

11 Kommentarer

 1. Åh Saffransbiscotti gjorde jag själv häromdagen! En bloggbeundrare här, mycket god och rolig mat hittar man här! Själv är man en ungdom som också försöker sig på matbloggning. Kolla gärna =) http://karleksmat.blogspot.com/

 2. Jag gjorde Leilas Saffransskorpor förra året, och guuud så goda de var! Hoppas dina blev lika goda 🙂

 3. Jag har funderat på dessa och de verkare ju rackarns goda dessutom så kanske jag ger mig i kast med det nån dag! Ha en trevlig kväll!

 4. Vad kul Emilia! Jag tittar in till dig!

  Linda de blev så goda så jag tror dom tar slut före söndag!

  Kryddburken dom var jättegoda men ta i en nypa salt och ta 2 påsar saffran!

 5. Önskar att jag själv hade haft några saffranskorpor kvar. Mina tog dock slut alldeles för fort.

 6. Vilka godsaker du bakar, de där kommer inte att bli kvar lång stund.

 7. Marianne "storätarn"

  Hur lyckades du "fördela ut dem på plåten"? Det var ju som att försöka tämja en portion med gröt. De är ugnen nu så vi får väl hoppas att de blir goda om än inte så vackra.

 8. Ha ha Marianne nu förstår jag inte vad du pysslar med! troligtvis för mycket mjöl, har du pressat ner det i litermåttet?

  Du får väl göra ett alldeles eget crunchygodis annars, blanda smulet med nötter och russin(nej inte du och russin) och rör ner i smält choklad, vad vet jag?

 9. Dumt av mig att inte säga, jag gjorde dem förra året så recept finns på bloggen. Hittade det på recept.nu, där finns fler av Leilas recept.

  Så du har en dotter i Wellington! Världen är liten..har inte varit där än, men jag har hört att det är en fin stad, får se om jag tar mig dit under jullovet.

  Trevlig första advent! (om än lite sent 🙂 )

 10. Hallå där!

  Oj dessa var precis i min smak…enkelt,snabbt o tokgoda. Var också i Svall i helgen./karm

 11. Emma jag får titta lite noggrannare hos dig!

  Dottern ska fira jul i Cristchurch hos svärisarna och det är jag avis på!

  Ha det fint du också

  Torun du var väl inte på Södra berget och jag missade dig?

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*