Sallad med grape, ost och nötter

Idag blev det restdag här hemma och jag tänkte bara göra en sallad men det var soprent i svalen sånär som på en halv påse spenatmix och en blondgrape. Men jag stekte en liten bit halloumiost, strödde över en näve valnötter, pressade på lite grapesaft, lite olivolja och flingsalt. Fräscht och gott blev det och Frida pillade i sig en hel del fast hon var tveksam innan! Det är kul tycker jag när något oplanerat bara stämmer ihop både med smak och konsistenser, nu kommer jag på att en gnutta honung inte hade varit fel heller.

Nu blir det en rask promenad före halv 8 hos mig!

5 Kommentarer

 1. Vilka härliga kombinationer till en sallad! Salladstips kan man aldrig få för många av! Tack tack! Hopaps allt är väl med dig! Kram Linda

 2. Det blev en god sallad, jag känner syrlighet, sälta, lite beska från salladerna och honungen därtill.

  Jag lånar den av dig då! Ha de gött!

 3. Linda: Tack det är bara fint med mig och du har rätt man kan aldrig få fullt på "salladsdisken"!

  Kram Karin

  Mimmi:Det blev precis alla de där smakerna och det blir extra gott när det är olika konsistenser.

  Låna på du bara och ha det fint!Kram

 4. Det låter gott! Halloumi passar å andra sidan till typ allt! 😉

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*