Vaniljglass och fruktsallad

Idag blev det stekt falukorv och stuvade mackisar till middag i mitt kök och det är inte dumt alls. I kylen låg en massa frukt som började se lite ledsen ut så jag har gjort en fruktsallad som vi ska mumsa på när Frida kommer från sin träning. Jag har testat ett nytt recept på vaniljglass och receptet tog jag ifrån COOP.
Glassmaskinen är nog en typisk “glömmabortmaskin” om den hamnar längst in i skåpet!
Väldigt god och krämig glass blev det,  men ack såååå lite, fast vi är ju bara tre stycken hemma nu så till oss räckte det.

Här kommer några bilder från Näset, vi firade sista april den 2 maj och det gick hur bra som helst!

  

  

3 Kommentarer

  1. Mmm! Hade inte suttit helt fel med vaniljglass och fruktsallad nu, det där ser otroligt gott ut!

  2. men jisses va gott!! Måste få min maskin nu 😀

  3. Ser mkt gott ut. Glass och fruktsallad går alltid hem, tyvärr gör jag det för sällan…måste göra det nån dag.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*