Kasslersallad i solskenet!

 Jag sneglade på grillen några gånger idag men det fick bli en sallad till middag ändå. Vädret var bara hur skönt som helst,  helt perfekt för grillning men vad hjälper det när det fanns nada kött att grilla!

I salladen kunde man hitta:
kassler
gurka
tomater
isbergsallad
paprika
hel bulgur
sockerärtor
rädisor
chili/vitlöksolja
salt/peppar
Vid sidan om :
färska champinjoner (smörar för Olle)
ostbitar (blir geggiga om det blir sallad över)
äppelbitar (vill mannen ha men inte vi andra)
lök (ja du lär dig väl snart Frida?)
melonskivor  (för jag vill gnaga!)
Ostfrallor som olle fixat 
köpedressing på plastflarra

8 Kommentarer

 1. ojoj vilken härlig sallad! =)

 2. Hihi, der ut som mina strandsallader. För att barnen (2 och 4) ska äta, så har jag alla ingredienser i varsin skål, sen får de plocka bäst de vill till sina skålar. (OK, för att mannen inte gillar lök också.)

 3. Filibabba det var mumsfilibabba!

  FruS: Ja nu pratar ju du om 2 och 4-åringar, ha ha!

  Men det är ingen dum idé fast man är vuxen!

 4. Åh vilken härlig sallad! Ser supergott ut!

 5. Anna på jobbet - hemma med Elton

  Det är väl perfekt sommarmat med sallad också :)- men jag håller med dig; visst vill man grilla i detta toppenväder! Själv var vi upp till Rotnäs på en eftermiddagstur. Vi kunde inte låta bli när det var så fint väder. Då mötte vi en energisk hurtbulle på väg hem från jobbet 🙂 – hoppas alla mår fint uppe hos er…nu är det inte många veckor kvar… Jag säger som svägerskan Johanna sa när brorsans lag vann en match häromdagen- "jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!". Hon har hemlängtan – jag ser fram emot sommaren fast jag samtidigt känner att det inte är långt kvar tills jag inte har mitt gamla, härliga jobb att komma tillbaka till längre. Kram

 6. Anna på jobbet hemma med Elton: Ja just det jag mötte ju er när jag trampade som värst. Det känns aptråkigt det här med jobbet…..avslutningen i kyrkan vet jag inte om jag pallar, visst kommer du dit? Kommer nog att få veta i dagarna här vart jag hamnar….Kram kram Anna

 7. Anna på jobbet -hemma med Elton

  Ja…jag hade tänkt komma upp. Det är lite som det är eftersom Theo har sin första skolavslutning här i Ånge. Skulle ju gärna vilja vara med på den också!Ska se om jag kan skicka dit farmor istället.

 8. Kassler, det ar en av de saker som jag saknar har i England. Det kan lata konstigt men det ar en av de fa saker jag inte kan hitta sa ofta har.

  Mycket trevlig blogg med valdigt goda recept.

  I'll be back som Arnie sade! 🙂

  // Mike

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*