Annas och Fridas sallad med bönor, spetskål, ruccola, feta, mango ja det som fanns hemma helt enkelt.

Mina flickor har piggat upp mig med en sen middag, en fantastiskt god sallad. Jag var egentligen inte alls hungrig utan väntade bara på att klockan skulle ticka på så jag kunde gå och lägga mig (så kul är jag!) De blandade ihop av det som fanns i skåpen,  dressingen och mangon gjorde allt saftigt och spicy!

VEGGOSALLAD a´la mina döttrar
röd quinoa
ruccola
spetskål
isbergsallad
fetaost
kidneybönor
mango
soltorkade tomater
purjolök
koriander
Dressing: Olja, vinäger, örtsalt, vitlök, chilimix (Albybyns)

Nu har jag fått rådet att inte titta in i köket, men hjälp jag råkade se! Köket är belamrat med gamla väskor och rat som vi samlat på oss (och gömt i kökssoffan) och som borde kastats för längesen. Sopsäckarna är framme och sparalådorna också och det är super att de bara orkar men jag blundar och säger god natt nu!

3 Kommentarer

  1. Antar att du njuter i fulla drag av att ha båda tjejerna hemma. Vet hur himla tyst det brukar kännas bli hemmavid när den äldsta varit hemma, och åkt igen. För när hon är hemma så håller äldst och yngst låda för fulla muggar =)

  2. Ja Mona du antar helt rätt, jag trivs också när vi är många hemma men jag kan njuta av att varar ensam också (en stund:))
    Ha en skön helg/kram Karin

  3. Det ser vackert, gott och nyttigt ut! Vad mer kan man önska?
    Undrar fröken Dill

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*