Chipstilltugg med jalapeno och bacon!


De här ska såklart in i ugnen och bli knorpiga!

Nu är min tävling avslutat och här är vinnarna, grattis grattis till er!

1:a pris Ing-Mari I som får 100 kr presentcheck på Keldaprodukter
2:a pris Jenny som får en badhandduk
3:dje pris Lotta som också får en badhandduk

Jag skickar ett mail till er så kan ni skicka era adresser tillbaka till mig.
När jag drog vinnarna använde jag mig av random.org

CHIPSSNACKS
1 påse nachochips 200g
jalapeno på burk
1 paket bacon
riven ost

Lägg chipsen på bakplåtspapper.
Lägg på en bit jalapeno (1/2 om du vill ha svag chili)
Lägg på en liten baconbit och strö över riven ost.
Gratinera i ugnen i 200° ca 5 minuter tills osten smält och fått lite färg.

I går hade jag myskväll med min mamma och tänk att det sammanföll med ungdomarnas party här hemma. Mamma hade gjort ett så gott småplock som vi mumsade på till melodifestivalen men var tror ni kameran var? Hemma vid spisen! Det var ostar, frukt, vitlöksbröd, parmaskinka med parmesan och det godaste var musslor som hon rullat bacon runt och stekt, smådjävlar! Inget vackert namn men grymt gott.
Innan jag åkte hem tittade jag på Notting Hill och den filmen kan man se huuur många gånger som helst.
Nu har hela gänget ätit frukost här, jag gjorde trippelsats av scones och nu ska vi kika på slutklämmen av vasaloppet. Undra vad det ska bli till middag i dag?

4 Kommentarer

  1. Hoppsan, det där lät riktigt salt och gott!

  2. Yeeees, jag vann å vad glad jag blir. Tack Karin

  3. vilka bra snacks, jag är helinne på nachos faktiskt, tyckte inte det var så gott innan jag blev gravid 😛 nu är det standard till tacosen =)

  4. Ett perfekt nachostilltugg! Måste testa dessa smådjävlar så klart.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*