Sparris med parmesanströssel och ruccola

Här ska ni få se vad vi åt på festen igår och som jag redan visste var maten super!
Till förrätt fick vi sparris med krispigt parmesansmul och receptet finns här men Cecilia hade stekt bacon till också och inte stekt sparrisen utan kokat den.
Vi tackar för en trevlig kväll och kolla så jag skrivit recepten riktigt!

Anna har skaffat en “bebis” till mig, en som bara ska matas morgon och kväll tack och lov……en surdeg. Jag har funderat ett tag eftersom det är så poppis nu men jag har liiiite problem med saker som växer på diskbänken (ja inte bara smutsig disk) men man kan ju ändra sig. Tror det är dags att baka av den i morgon…..
Vad tror ni som kan det här, visst ska det vara små bubblor?

3 Kommentarer

  1. Kul och gott med surdegsbak. Har testat ett par gånger och några bröd blev verkligen goda. Sista brödet jag gjorde blev ingen hit. Var nog lite för snabb med jäsningen tror jag. Det verkar ju vara en hel vetenskap att baka med surdeg.

    Va mycket gott du ätit i helgen. Blir riktigt frestad!

  2. Ja just ja du har ju testat redan du. Känner jag mig rätt så blir det ett bak!Ja det har varit en mumsig helg, nu blir det hårda tag till veckan…..kanske

  3. Vilken bra idé på förrätt!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*