Abborrceviche utan abborre……

Det här skulle bli en fantastisk förrätt med abborrfilé och räkor men det bidde inget fantastiskt av fisken! Jag hade en idé om att grava firren först istället för att låta den ligga i lime och det hade nog varit ok om jag bromsat in där men istället la jag den gravade i fisken i limejuice och skal=ingen hit! Det smakade vidrigt och åkte direkt i komposten, ja sådär går det ibland. Nu blev det gott ändå med bara räkor och i små (plast)glas blev det ett lättsamt plock före maten!
Nu vet jag inte hur mycket av varje ingrediens jag tog men det är bara att blanda som du tycker.

RÄKCEVICHE
räkor
mango
röd paprika
gurka
färsk koriander
limesaft
olivolja
(chili)
salt, peppar

Nu har jag tomt på fikabröd i frysen och visst är det då man får fikafrämmande? Jag ska se om jag bakar något lätt före eurovisionkvalet

4 Kommentarer

  1. Synd på firren. Aborre är ju så gott. Lät spännande annars att grava den. Men det där ser ruggigt gott ut i alla fall 🙂

  2. Det är ju alltid värt att testa! Men det ser riktigt gott ut även utan abboren! 🙂

    Gå jätte gärna in på min blogg och delta i tävlingen där jag lottar ut en inbjudan till den nya receptsidan Baka.se plus en goodiebag! Ha en jätte skön helg! Kram Daniella – BakeCake

  3. NICE SITE WELL DONE

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*