Melonsallad med fetaost och oliver

Här kommer en somrig sallad som passar perfekt till grillat, sötma från melonen och sälta från ost och oliver. Jag fick goda turkiska oliver av Fridas “svärmor” Lisa och dom var sååå goda, saltare och mjukare än kalamata. Vi ska ha vinlotteri ikväll och nu kanske det är läge för mig att vinna för håll i er…… jag drack ett glas rött i helgen när vi grillade och faktisk så smakade det nästan bra.

♥ Blandad sallad, skott ,ruccola
♥ Vattenmelon
♥ Fetaost
♥ Svarta oliver

Det blir inte längre inlägg när jag är på surhumör, hoppas mitt horoskop för idag stämmer men det måste handla om någon annan. Nu ska jag ta mig i kragen om jag nu har någon……..

En kommentar

  1. otroligt god sallad, alskar sallader under sommaren:))

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*