Jag blandar müsli till frukostfilen

Härlig fredag har jag haft idag och ändå härligare blev den när jag kom hem och Anna städat huset fast hon bara är hemma och hälsar på en kortis! Så istället för att städa så blandade jag till müsli för det var toktomt i glasburken. Det här blir en god blandning tycker jag men att rosta frön och gryn i ugnen höjer väl smaken några snäpp. Middagen bloggar jag om senare för nu ska vi ta en prommis före soffan och Idol.
Ha en riktigt skön helg allihopa!

♥ rågflingor
♥ krossat linfrö
♥ solroskärnor
♥ hasselnötter
♥ torkade aprikoser
♥ russin
♥ psylliumfrön

Det här var nog mitt pyttigaste inlägg hittills!

5 Kommentarer

  1. Jag äter också en liknande blandning till morgonfilen.

    Ha en härlig helg/ Mimmi

  2. Sist jag gjorde müsli avslutade jag hela blandningen med en deciliter nyponsoppspulver (kallvispat pulver) som ingrediens. Det smakade inte dumt alls.

  3. MIMMI: Aha då är vi "likisar" Mimmi, hoppas du har det skönt i helgen också!

    KARIN W: ( Ha ha jag hajade till om det var jag själv som kommenterat) Fiffigt med nyponsoppepulver men det blev inte mjöligt då?

  4. Karin: Nej inte alls. Det blev inte mjöligt eftersom det kallvispade nyponpulvret är snabblösligt i filen.

    Helnyponmjöl, som finns på hälsokostbutiker, har jag ingen erfarenhet av. Det är nog nyttigare än soppulvret. Tyvärr mycket dyrt.

  5. KarinW:Aha det funkar så! Visst är det typiskt att nyttigt är dyrt!

Lämna ett svar till Karin Ångra

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*