Örtknäcke med sesamfrön

Här har det bakats knäckemackor som jag ska ha till gravad och varmrökt lax framöver, brödet passar perfekt till goda ostar också. Hårdbröd är inte det jag brukar baka men det var riktigt roligt. Frida kom hem och hon var förste kavlare! Receptet hittade jag HÄR och jag dubblade allt utom kummin och jag hade ingen färsk rosmarin och timjan så det fick bli 1 tsk torkad rosmarin och lite färsk basilika. Som vanligt tar man det man har!
Vi gräddade stora kakor som täckte plåten och bröt sedan i grova bitar men det blir väldigt snyggt om man sporrar fina kex också………ja det handlar väl om tålamod. 

Vi har hunnit med en promenad på sjön, tårtbak, muslirostning och lite Vasalopp också men nu vill jag ut i fina vädret igen.

Ha en skön söndag!

2 Kommentarer

  1. Visst har det varit ett underbart väder idag! Nu vill man verkligen passa på att vara ute. Ska njuta av fint väder (hoppas jag) på mina lediga dagar. Dessutom ska jag testa att baka ditt högbobröd. Det ser hur gott ut som helst.

  2. Hallå Karin!
    Ditt knäckebröd ser himlans gott ut! Tur att du fick ett par extra starka armar till din hjälp.
    Nu är jag igång igen efter vintervilan. 🙂

    Matglada hälsningar från mitt berg!
    Mimmi

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*