Salt är en smak som jag känner liiite just nu och mina bortblåsta smaklökar är hjärtligt välkomna tillbaka NU!
GUBBRÖRA, till 2 rejäla mackor eller flera små
3-4 ägg
1 stor lök
100-150 g ansjovis
3 msk hackad dill eller gräslök eller både ock
svartpeppar
en rejäl smörklick
1. Koka äggen och skär dom i småbitar.
2. Hacka lök, ansjovis och det gröna fint.
3. Fräs först löken mjuk i smöret och rör sedan i resten.
4. Smaka av med svartpeppar och dill och servera varm eller ljummen på macka eller på en sillbuffé.
Ni har väl inte glömt att rösta på The Black Box ? Var med och bestäm inehållet i svarta lådan…….
Du kan vinna ett presentkort på Bagaren&Kocken värt 300 kronor
Ajamen det är ju bara hur gott som helst, vi älskar den där sältan! Något som vi alltid längtar efter när vi är på semesterresa….