Gubbröra på macka jo ja tacka!

 
 
Salt är en smak som jag känner liiite just nu och mina bortblåsta smaklökar är hjärtligt välkomna tillbaka NU!
 
 
GUBBRÖRA, till 2 rejäla mackor eller flera små
3-4 ägg
1 stor lök
100-150 g ansjovis
3 msk hackad dill eller gräslök eller både ock
svartpeppar
en rejäl smörklick
 
 
1. Koka äggen och skär dom i småbitar.
 
2. Hacka lök, ansjovis och det gröna fint.
 
3. Fräs först löken mjuk i smöret och rör sedan i resten.
 
4. Smaka av med svartpeppar och dill och servera varm eller ljummen på macka eller på en sillbuffé.
 
 
 
Ni har väl inte glömt att rösta på The Black Box ? Var med och bestäm inehållet i svarta lådan…….
Du kan vinna ett presentkort på Bagaren&Kocken värt 300 kronor

En kommentar

  1. Ajamen det är ju bara hur gott som helst, vi älskar den där sältan! Något som vi alltid längtar efter när vi är på semesterresa….

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*