Fetaostsnurror och schlagerbubbel!

 
 
 
 
 
Jamen nu är veckans “Mello” slut och det är bara att ladda om till nästa helg! Visst är det väl mysigt då? Även fast man gnäller och klagar på låtarna så vill man gärna titta i alla fall, eller hur?
Vill du ha ett fruktigt och fräscht bubbel till myset så finns det en Schlagerprosecco att beställa, det funkar fint att i botten på glasen ha lite flädersaft eller mixade jordgubbar och sedan toppa med bubblet, yummie!
 
 
 
 
FETAOSTSNURROR
1 rulle färdig (rumstempererad) smördeg
150g fetaost
6-8 soltorkade tomater i småbitar
100g fryst spenat eller 1 rejäl näve färsk
basilika färska blad eller 1 tsk torkad
nymalen svartpeppar + lite salt
 
 
1. Rulla ut den färdiga smördegen och smula fetaosten jämnt över den.
 
2. Tina spenaten och krama ur all vätska, hacka och lägg den på fetaosten.
 
3. Lägg sist de soltorkade tomaterna på spenaten, peppra och salta en gnutta.
 
4. Rulla ihop smördegen och dela rullen i ca 12 bitar som är ca 2 cm breda.
 
5. Lägg rullarna på plåtpapper och grädda  ca 15 minuter i 225°.
 
6. Servera rullarna som tilltugg ljumma eller kalla.
 
 
 
 
 

2 Kommentarer

  1. Åh, det ser supergott ut! Du gör alltid så mycket smaskiga saker, måste prova mer av det du gör!

Lämna ett svar till Ann-Sofi Matsafari Ångra

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*