Kattis goda majskex

De här goda knapriga kexen mumsade vi på hos Kattis i Prästbodarna och de var jättegoda. Passar perfekt till ostar och marmelad eller bara som ett gott salt snacks! Precis nu känner jag att jag vill ha mera sommar…….

KATTIS MAJSKEX

2 dl majsmjöl
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
1/2 dl linfrön
1/2 dl rapsolja
1/2 tsk salt
2 dl kokande vatten
 flingsalt

1. Blanda de torra ingredienserna och häll över oljan och det kokande vattnet.

2. Bred ut den på ett en plåt med bakplåtspapper, degen är kladdig så det är enklast är att lägga över plastfolie och kavla ut degen till en tunn platta.

3. Grädda i 150 grader i ca 1 timma och bryt sedan kexen i bitar.

4. Låt kexen torka en stund i 75° ugn om dom fortfarande känns mjuka.

9 Kommentarer

  1. Precis i min smak

  2. Perfekt! Glutenfria dessutom så även jag kan njuta av dem. Hoppas ni får det fint i fjällen!

  3. Niice ansers iin return of this maatter with solpid argumentrs andd describing aall concernhing that.

  4. Awesoe things here. I am very happy too lookk your article.
    Thanhk you a llot aand I’m lookng ahead tto touch
    you. Will yoou please drop mee a mail?

  5. Incredible srory there. Whatt occurred after?
    Goodd luck!

  6. Thanks for some other informative website. Wheree else mayy juhst I aam geting
    thbat type oof information writtgen iin such ann idseal method?

    I have a challenge tht I’m simply nnow ooerating on, aand I haave bbeen on thhe look ouut for
    such information.

  7. Simply wish tto ssay your article is aas surprising.
    The cleartness onn youjr poat iss just grea annd i could suppose you’re ann expert onn this subject.
    Finee alon with youir permission allow mee to grab ylur RSS feewd to sfay
    updated with ijminent post. Thank youu onee million and please continue thhe gratifying work.

  8. Hi there! I understand this iis sort of off-topic however I neexed too ask.Dooes building a
    well-established website suc as yours rquire a massve amoumt work?
    I am completely neew to wrioting a blog however I do write
    inn mmy journal eveery day. I’d likie to sart a blog so Iwill be ablee too
    shhare my experiience annd views online. Pleasxe llet me knoiw iff youu ave anny suggestions oor tips for nnew aspirig bloggers.

    Thankyou!

Lämna ett svar till milla Ångra

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*